torsdag, november 15, 2007

With history flying in the wind

Igår väcktes jag inte heller av mobilens alarm. Efter en stunds forskande insåg jag att om den en gång försökt ringa när mobilen stått på ljudlös, så kommer den fortsätta att "ringa" utan ljud tills man slår av mobilen och sedan slår på den igen. Nu tycks det fungera.

Det var kanske lika bra att jag försov mig igår, för jag mådde piss. Nu missade jag visserligen en obligatorisk föreläsning, men jag får missa en föreläsning sålänge jag tar igen det med ett skriftligt arbete. Blir väl till att göra det. Jag spenderade större delen av dagen på sängen, och resten på soffan. Nu mår jag i alla fall klart bättre, tackar som undrar. Imorgon planerar jag att vara fullt kurerad. Huvudvärk och halsont, men jag var ganska glad ändå.

If I should float upon this stream
And see you in my madman's dream
I'd sink into your troubled eyes
And none would know 'cept Lorelei

Det verkar som om det blivit en bloggtät vecka. Ett inlägg varannan dag är inte så pjåkigt, och särskilt korta inlägg är det ju inte heller. Jag är dock ganska säker på att ingen kollar min blogg så ofta, och således kommer ingen ens att märka hur flitig jag varit förän om några dagar. Kanske inte ens då, om de bara läser det senaste inlägget och sedan automatiskt antar att de läst det nästföljande. För dig som läser nu: Scrolla ner och läs här nedan. Det är ett inlägg du inte läst där. Kanske. Om du inte kollade igår. Kommentera gärna.

Tobias länkade till en intressant essä i sin blogg för ett tag sedan. En text som definitivt fick mig att höja på ögonbrynen och återigen övertygas om att Microsoft är ondska. Ta en titt här. Skumma åtminstone igenom den.

Nyllet Makeover på lördag innan Kärlekskalaset. Säg... 13:30 vid McDonaldstrapporna på Centralen? Alla verkar kunna då. Utom Emilia. Dåligt Emilia. Dåligt.

För den som undrar över sin framtid ordnar Nyllet också en utflykt till Stockholmsmässan, där SACO anordnar sin årliga studentmässa. 50 spänn i inträde, öppet 09:00-16:00. En chans att ta reda på massor om olika yrken och utbildningar. Nu vet jag i och för sig redan vilket universitet jag vill plugga på, men ändå. Det är en nice stämning och massor av freebies. Dessutom skadar det inte att vara öppen för alternativ. En bonus är att jag får en chans att släpa dit alla mina vänner som räds framtiden. Jag är liksom Nästan Hela Världens Storebror. Dyker ingen annan upp så ska i alla fall jag och Emilia dit. EDIT: Ahlberg kommer också. Jag ska försöka övertala min biologiska lillasyster att dra dit också. Hon mår illa bara man pratar om hennes student, eftersom hon inte har den blekaste aning om vad hon vill göra efter gymnasiet.

Kedjebrev gör mig förbannad, men rena sängkläder gör mig glad

På ett annat satt var det nästan två år sedan. Utan förbättring. Stort minus.

4 kommentarer:

Teapirate sa...

Tror det här är första gången jag någonsin blivit den första att kommentera din blogg, Nyllet. Lite tufft, nästan. ^^
Du verkar ha det ganska mysigt, måste jag säga. Trots sjukdomar och liknande hemskheter. (Borde jag påpeka att vi bör arkebusera Åkessons näsborrar till framtida festligheter, och därigenom skona inte bara de närmaste åhörarna, utan även världens alla katter och syltmakare från Östeuropa?)

Kram

Nyllet sa...

Jodå, jag kurerar mig fort och har sedan roligt med mitt liv ^^

Sonja sa...

Du skriver faktiskt redigt mycket! Jag blir impad. ^^

Nyllet sa...

Jag är riktigt stolt själv. Vi får se om det håller, nu närmar sig nämligen en tenta...